Belicica b.b, Gostivari
 
 
 
 
 
 
 
info@innuova.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na kontaktoni:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
innuova-lokacija
 
 
 

MATERIALET MË TË MIRË TË BËRË PERFEKTE

 
Në vitin 1952...
 
Kompania është themeluar në vitin 1952, sipërmarrës me përvojë të gjatë në sektorin e zdrukthëtarisë(dru). Por, më vitin 1990, kur kompania u zgjerua, lindi "IM-DZA" dhe filloi të nga ana teknologjike, derisa nuk arriti dimensionet e tanishme.

Më vonë, në vitin 2002, është themeluar kompania e re IM-DZA Plus - INUOVA.
Cilësi, dinamizëm, risi teknologjike, studime të vazhdueshme stilistike dhe përvojë e madhe e fituar me kalimin e kohës, duke iu përgjigjur testeve dhe tendencave të pothuajse tre gjeneratave të konsumatorëve, janë karakteristikat që pasqyrohen, në rastin më të mirë, kjo është filozofia e kuzhinave INUOVA, kompania për kuzhina italiane, të rinj me zhvillimin e vazhdueshëm.
 
 
 
 
 
 
 

Çfarë ofrojmë

 
Gama e gjerë e modeleve, e ndarë në koleksione të stilit modern dhe klasik, e interpretojnë hapësirën e kuzhinës gjithmonë në mënyra të ndryshme dhe të dobishme, duke përdorur zgjidhje që i përshtaten më mirë nevojave të përditshme të njerëzve, duke i përfaqësuar në përgjigje konkrete.

Përmes një strategjie të saktë të marketingut, zhvillim i vazhdueshëm teknologjik, testimi i materialeve dhe zhvillim i procesit të planifikimit, është paraqitur kombinimi për origjinalitet e funksionalitet, kuzhinat INUOVA ruajnë standardet e cilësisë me çmimin e duhur.
 
 
innuova-kujna-temna
 
 
 
 
 
innova-kujna-prodazba
 

Shitje kuzhine dhe artikuj kuzhine

 
 
 
innuova-kujna-montaza
 

Montimi i kuzhinave dhe elementeve të kuzhinës

 
 
 
innuova-naracki
 

Bërja e mobiljeve me porosi

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
separator icon-01
 
Pyetje, komente, ide? Mund të na kontaktoni duke plotësuar këtë formular
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*