Беличица б.б., Гостивар
 
 
 
 
 
 
 
info@innuova.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+389 78 444003
 
 
 
 
 
 
 
Контактираj нè на:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
innuova-lokacija
 
 
 

Совршена изработка, најдобри материјали

 
основана во 1952 година
 
Инуова е компанија која се занимава со продажба и монтажа на кујни и кујнски елементи и изработка на мебел по нарачка. Широкиот спектар на модели, поделени на колекции од модерен и класичен стил го толкуваат кујнскиот простор секогаш на различни и корисни начини, користејќи решенија кои одговараат на најдобрите дневни потреби на луѓето, претставувајќи ги во конкретни одговори. Компанијата е основана во 1952 година, претприемачи со долго искуство во секторот на столарија (дрво). Сепак, во 1990 година откако компанијата се прошири настана “IM-DZA” и започна да расте технолошки додека не ги постигна своите сегашни димензии.Потоа во 2002 година, формиран е нова компанија IM-DZA Plus – ИНУОВА. Преку прецизна маркетинг стратегија, континуиран технолошки развој, испитување на материјали и развој на процесот на планирање е претставена комбинацијата за оригиналноста на функционалноста, кујните ИНУОВА ги одржуваат стандардите за квалитет со соодветна цена.
 
 
 
 
 
 
 

Што нудиме

 
Квалитет, динамичност, технолошки иновации, континурирано стилско истражување и големото искуство изградено со текот на времето, одговарајќи на тестовите и трендовите од речиси 3 генерации на поторошувачи се карактеристиките кои се рефлектираат, во најдобар случај, тоа е филозофијата на кујните на ИНУОВА, компанија за италијански кујни, млади со континуиран развој.
 
 
innuova-kujna-temna
 
 
 
 
 
innova-kujna-prodazba
 

Продажба на кујни и кујнски елементи

 
 
 
innuova-kujna-montaza
 

Монтажа на кујни и кујнски елементи

 
 
 
innuova-naracki
 

Изработка на мебел по нарачка

 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

 
separator icon-01
 
Прашања, коментари, идеи?
Може да стапите во контакт со нас со пополнување на оваа форма
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*